| Вицове | |
|
+5timberland taina cv3tka grethennn heroes 9 posters |
Автор | Съобщение |
---|
heroes Admin
Брой мнения : 39 Registration date : 25.11.2007
| Заглавие: Вицове Нед Ное 25, 2007 11:23 pm | |
| Ето от мен, като за начало Иванчо,се връща от курсове по рисуване. -Иванчо, научи ли се да рисуваш? Я покажи някоя рисунка! -Иванчо показва чисто черна картина. -И какво е това? -Негри крадат въглища през нощта. | |
|
| |
grethennn Модератор
Брой мнения : 72 Registration date : 25.11.2007
| Заглавие: хихи Пон Ное 26, 2007 12:10 am | |
| Срещнали се Мечо Пух и Прасчо. - Прасчо, знам какво ще станеш като пораснеш! - Сериозно? Сигурно си ми чел хороскопа? - Не, четох една готварска книга.... | |
|
| |
cv3tka Модератор
Брой мнения : 51 Age : 31 Registration date : 26.11.2007
| Заглавие: Re: Вицове Пон Ное 26, 2007 3:08 pm | |
| Тъмна гадна мрачна ветровита студена нощ се стели над София… Няма никой по улиците… Само един човек върви забързано занякъде. Изведнъж изскача крадец, настига човека и му вика: - Дай си парите! А човека: - Абе ти знаеш ли кой съм?! Аз съм министъра на финансите… Крадеца: - В такъв случай… Дай си ми парите! *********** Обява във вестника: Търси се човек който кара крадена кола, да е крадец, и да кара пиян. Телефон 166 АйДе п0смейте Се МАлк0 | |
|
| |
taina Форумно бебе
Брой мнения : 3 Registration date : 06.12.2007
| Заглавие: Re: Вицове Чет Дек 06, 2007 2:45 pm | |
| Бабата на геймър се опитала да го прати за хляб. Геймърът я придумал да теглят клечки кой да иде до магазина, защото бил на много важно място в играта. Бабата изтеглила късата клечка и тръгнала разочарована към магазина. Изминала част от пътя, без да подозира, че си е забравила парите, когато чула мобилния си телефон да звъни: - Ало? - Abort mission, return to base! | |
|
| |
timberland Форумно бебе
Брой мнения : 14 Age : 48 Registration date : 06.12.2007
| Заглавие: Re: Вицове Чет Дек 06, 2007 7:56 pm | |
| Млад работник го назначили за директор на предприятие. След първия работен ден той се прибрал вкъщи, седнал да вечеря, а жена му го заразпитвала: - Е, как е кабинета? - Просто прелест. - А секретарка имаш ли? - Да, разбира се. - На колко е години? - Около 25. - А как се облича? - Бързо. | |
|
| |
Avril Форумно бебе
Брой мнения : 12 Registration date : 06.12.2007
| Заглавие: Re: Вицове Чет Дек 06, 2007 11:46 pm | |
| Веднъж Баба Яга хванала млад и красив момък и му казала: - Ако отговориш на гатанката ми, ще ти се отдам, а ако не познаеш, ще те изям. Момъкът си помислил: - По-добре да ме изяде... А Баба Яга продължила: - Зеленичко, живее в блатото, скача, започва с "ж" и завършва с "а". Що е това? - Скакалец! - Ах, ти, палавник такъв! - викнала Баба Яга. - Позна! | |
|
| |
tishkata Форумно бебе
Брой мнения : 13 Registration date : 07.12.2007
| Заглавие: Re: Вицове Пет Дек 07, 2007 12:30 am | |
| Професорът: - Един здрав бик оплодител е длъжен на ден да има по 12 "сеанса". Женски глас от първия ред: - Простете, професоре, колко? - По 12. - Повторете го, моля ви, да се чуе на последния ред. Мъжки глас от последния ред: - Извинявайте, професоре, за 1 крава ли става въпрос, или за 12 крави? - Разбира се, че за 12 крави. - Мерси, професоре. Повторете го, моля ви, да се чуе на първия ред. | |
|
| |
canyongrand Форумно бебе
Брой мнения : 1 Registration date : 24.01.2008
| Заглавие: Re: Вицове Чет Яну 24, 2008 5:04 pm | |
| Mango i Aishe imali mnogo deca.Otishyl Mango na lekar.-doktore,aman-zaman pomogni ni !-kakyv e problema be Mango, q kaji..-doktore..mnogo deca imame ne znaem kakvo da pravim, egramotni hora se.. doktora kazal-ee, to tova e lesna rabota Mango..otivash v aptekata i kupuvash prezervativi..i gotovo...sled edna sedmica pri doktora idva Aisheto..s koshnica qica..pe4ena puika i shishe rakiq..doktore -vika mnogo ni pomogna ti na nas s moqt Mango..eto zatova ti nosim toz armagan..Doktora ostanal dovolen,stanalo mu drago i popital -e q mi kaji kakvo stana? ami doktoreeee-po4nala Aishe.. otishyl Mango v aptekata i kupil cel kashon s lekarstvoto deto mu go dade..pribra se u doma gledame gledame i se 4udim kakvo da go pravim..nakraq reshihme da go svarim v golemata tendjera varih kakvoto varih, posle Mango go izqde celoto ama nishto.Legnahme si i 4akame vsi4ki.Po nekoe vreme mango go prisvi korema ..boli..boli.. shte se prysne , ne minava.i po edno vreme kato prydna-ei,takyv balon mu izleze otzad....i 3 ciganeta umreha ot smeh.. | |
|
| |
TheEnd Първолаче
Брой мнения : 20 Registration date : 06.12.2007
| Заглавие: Re: Вицове Нед Мар 09, 2008 3:20 pm | |
| Ето от мен малко психовицове Пациент влиза в психологически кабинет. След обичайното неловко мълчание психологът казва: "Нека първо да се опитаме да изясним точно какъв е Вашият проблем. Може би ще е най-добре да започнете от самото начало." Пациентът отговаря: "Добре, ще се опитам... В началото аз сътворих Небето и Земята..." *** Пред психологически кабинет се срещат двама души. Първият пита: "Кой си ти и защо си тук?" Вторият отговаря: "Аз съм Наполеон и съм тук, защото психологът ме извика." Първият пак пита: "Как разбра, че си Наполеон?" Вторият отговаря: "Бог ми го каза." Първият изкрещява: "Лъжеш!!! Никога не съм ти казвал подобно нещо!" *** Мъж вървял по улицата и хвърлял пясък. Спрял го полицай: - К'во правиш ти, бе? - Хвърлям пясък! - Това виждам, ами защо? - Против крокодили! - Ами тука няма крокодили!? - Щото хвърлям пясък....! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Вицове | |
| |
|
| |
| Вицове | |
|